Edellinen yö tuli nukuttua huonosti. Aino tuli meidän sänkyyn jossain kahden aikoihin. Itkeskeli jonkun verran, epäilen että olisko hampaita tulossa.. No, ite nukuin sitte tosi huonosti. Sain kyl nukkua vähän pitempään, mut eipä se auttanu. Nukuin Ainon kanssa samaan aikaan päikkäritkin.

Laitettiin päivälliseksi nakkeja, lihapullia ja perunasalaattia(tein ite ja tuli aika vahvaa =D ). Ainolle oli sitte kaupasta ostettua perunasalaattia. Kuudelta hipsittiin ulos laittamaan muutama raketti. 

Muutaman raketin kohdalla AInokin katteli suu pyöreänä, mutta ei sitä pahemmin kiinnostanut. Eikä pelännytkään. 

Nukkumaan Aino meni huonosti. Tunti tai ylikin meni että saatiin taju pois. =/ Ja saatiin sitte Joonaksen kanssa syödä sipsejä ja kasviksia+dippiä. Ja pelattiin trivial pursuittia ja meitsi voitti. =D Kuulemma ihan munkilla, koska mietin aina jotain toista vastausta ja sitten hätäpäissäni vastasin vaan jotain. =D Joonas tais suuttua. =D

Valettiin sitten meille tinat, AInon tina valetaan aamulla, että saa olla itse mukana touhussa. =) Mun tina meni kahtia, toinen näyttää nauravalta hahmolta ja toisesta en ole kerinnyt kunnolla vielä katsoa, mutta rahaa olis tulossa. =)