Alotan nyt tämmösen leffanurkkauksen jossa kerron omat mielipiteet elokuvista. =D Noita leffoja kun tulee kateltua aika paljon..

PS. Näissä saattaa olla juonipaljastuksia.

FAST FOOD NATION

Elokuva lehmänpaskahampurilaisista

Eli tämä elokuva kertoi kuinka lehmänpaskaa on joutunut erään pikaruokaravintolan hampurilaisien pihveihin. Elokuva oli helppo seurata, mutta äärimmäisen tylsä. Kantaaottava elokuva, ilmeisesti Amerikkailaista ruokateollisuutta ajatellen.. Elokuvassa oli myös ns halpatyövoiman käyttöstä/laittomat maahanmuuttajat, kuinka heitä pompoteltiin ja käytettiin hyväksi. Elokuva olisi ollut ihan liian tylsä ilman heitä =D

Myös joukko nuoria, jotka työskentelevät pikaruokaravintelissa. Kuinka he tekevät työnsä väärin, lattialle tippuu ruokaa, räkä klimppejä hamppareihin. =D nami!

Aikamoisia isoja nimiä saatu näinkin paskaan leffaan Ethan Hawke, Avril Lavigne, Kris Kristofferson, Bruce Willis... Kai tää puree enemmän Jenkkiläisiin. 

Jossain vaiheessa leffaa ei hamppareita tehnyt mieli, mutta onneksi suomessa ei ole tätä vaaraa. Suomalaiseen ruokaan voi luottaa eli en ala boikotoimaan pikaruokaravintoloita.

Tää oli taas tämmönen leffa jonka olis voinu jättää kattomatta.. Annan tälle 1 pisteen(asteikolla 1-10) Fezin takia(70's show:sta)

(seuraava arvostelu Avatar (blue-ray, keräilijän pidennetty versio vaihtoehtoisella alulla) )