Tänään päätin sitten käydä tuolla päksissä sikiöseulonnassa antamassa pari putkea verta. Otti samasta kädestä kuin viime viikon keskiviikkona (terveydenhoitaja + lääkäri). Viime viikolla ei löytänyt kunnolla suonta ja jouduin pumppaamaan(käsi nyrkkiin ja auki). No otti sitten samasta kädestä ja tuikkasi vaan. Kirpaisi kyllä. =D Ja nyt jälkeenpäin koko kyynärtaive on kipee ja patti tuntuu siinä mihin se sen neulan tyrkkäsi.. Joo, muuten ihan turha reissu.. jouduin menee linkulla kun pakkanen oli lähellä 20 ja tonne oli matkaa melkein 10 kilsaa.. yhellä bussilla sinne ja kahdella takasin.. 

Väsyttää ja päätä särkee, mutta onneksi toi päänsärky on tommosta lievää. En kestäis enää yhtään migreenityylistä päänsärkyä. (kuten viime vai sitä edellisellä viikolla.)

Ja mun tekee vaan mieli hamppareita ja Joonas meinaa ite ahmia noi mun hampparit jotka on jääkaapissa. >=( Toinen ei ymmärrä että mun tekee mieli ja mun on PAKKO saada. ..

No, mutta =) viikon päästä ultra. Viime viikolla lääkäri pikasesti ultrasi ja näin yhden pienen vilkkaan tapauksen. Ja oli just sen kokoinen kuin pitikin.