Perjantaina selvisin labraan ja sain annettu näytteenkin.

Laskettiin Ainon kanssa mäkeäkin tossa takapihalla perjantaina. =D Toi talonmies(vai mikä lie) kyyläsi koko ajan ikkunassa. Vähän ällötti, mutta ei se meitä niin suunnattomasti haitannut. Eikä me edes oltu kauaa, kun Ainolla nenä vuotaa ja yskää. Otetaan sitten isomman kaavan mukaan kunhan paranee kunnolla. =)

Lauantaina Joonas syöksyi kaverilleen pelailemaan ja on siellä vieläkin. =D Tulis jo! Aino on koko ajan perseessä kiinni. Ja nukku huonosti päikkärit niin kiukuttelee pienimmistäkin asioista. Esim. syötii mandariinejä. Ensin kelpas yks palanen kuorineen sitten toinen ei kelvannutkaan joten kuorin sen. Ja sekään ei ollut hyvä.. ja sitten ne mandariinin palaset oli loput listitty niin ettei voinut enää syödä ja enempää ei ollut. =D Koko ajan siis itkupotkuraivareita sai hän. Onneks on naksuja =) Tossa se nyt syö naksuja ja kattoo kasari/ysäri leffaa telkasta =D

Eilisestä vielä. Tais olla toinen kerta putkeen kun jouduin menemään saunaan(kaksi kerrosta alaspäin) AInon kanssa kahdestaan. Ihan kivaa sinäänsä, mutta kun pitää olla kaiken maailman pesuvehkeitä ja leluja mukana, amme kantaa ja Aino kantaa myös sylissä kun ei se osaa vielä rappusia mennä alas. Ite oli sitte ihan nakit kun päästiin takasin ylös ja iltapuuroa piti laittaa. Eikä Aino sitten mennyt kiltisti nukkumaan. kolme kertaa peittilin sen kun oli itkeskellyt tovin. Naapuri ei auttanut yhtään koska aina kun AIno itki sieltä tuli mieletöntä juoksu ääntä tai kuin olisi jaloilla rummutettu lattiaan. En tiedä oliko sattumaan, mutta jos ei ollut.. aika naurettavaa.. -.-

=D siivosin mun vaatekaapin. Sain työn ihan kivasti päätökseen paitsi nuo pois mentävät(varastoon) lojuu vieläkin makkarin lattialla. Kyl ne ens viikon aikana häviää. Tai sitten kun raivaan Ainon kaapin myös =)

Tekisi niin vietävästi mieli leipoa, mutta kun pitäisi ensin siivota.. Jos tänää jaksais siivota, niin voisi huomenna leipoa.. Epäilen vahvasti, että teen mitään... =D on taas niin harvinaisen laiska olo.