Eilen sulloiduttiin autoon ja suunnattiin hesaan pienen pojan synttäreille. Aino vähän vierasti aluksi, päivän sankari olisi halunnut tehdä lähempää tuttavuutta Ainon kanssa, mutta Aino ei oikein lämmennyt. =D Aino "varasti" monta leipää useammalta ihmiseltä. Kotona oltiin jossain kuuden aikoihin, syötiin iltaruoka. Aino on kiltti ja ei reissussa kaki, esim jos ollaan kaupoilla ja tai auton kanssa liikenteessä. Sitten ruoan päätteeks veti semmoset sonnat, että hyvä kun en oksentanu siihen lattiallle, kun putsasin vaippaa. Kyyneleet silmissä oli ja koitin olla oksentamatta. =D Ehkä eka kerta kun näin paljon teki pahaa..

 Aino kävi nukkumaan vähän normaalia myöhempää ja myö ruvettiin katsomaan Harry Potteria(naurattaa yksi kommentti Pottereista:ne ovat kuulemma lasten ohjelmia, ei aikuisten. No joo, jos on tuota mieltä, älä tule puhumaan mun kanssa leffoista. varsinkin jos rakastaa sex and the city leffoja, eikä mitään muita. =D) 

 

Syötiin tänään lounasta ja sitten joku työmies oli semmosen nostohärpäkkeen avulla laittamassa tässä toisessa kerroksessa seinään jotain. =D Ja sillä oli shortsit jalassa! asteita oli jotain -5. 

Nukuttiin päikkäreitäkin Aino vetäs ensin normaalit päikyt ja tuli sitten mun viereen makkariin vielä unille ja nukahtikin pariin otteeseen. Oli sitte herätettävä Aino kun meinas vaan jatkaa unia. Kävästiin lähikaupassa a heti Ainon pieni nenä oli punainen <3.  Tänäänkin varmaan katellaan jotain leffaa, Ehkäpä lisää Harry Potteria. =) Kohta varmaan aletaan tuijottamaan Joululeffoja ja niitä löytyy kyllä ihan kivasti meiltä. =)