Jos sitä vihdoin ja viimein kirjoittelis. =)

Aamu ja päivä meni koristeita laittaessa ja kaivellessa nukkumis vermeitä + muuta pikku huoltoa. Onneksi älysin tehä pitsat edellisenä päivänä, en ois niitä muuten kerinnyt tehdä. Mummo ja Pappa kävi hakemassa Ainon ja tarvikkeita ja lähtivät takaisin Kouvolaan. Elina ja Toni tulivat ekoina samalla kyydillä porukoitten kanssa. =) Ja sitten pikku hiljaa valui enempi porukkaa..

 

Minä =) Puvun ompelin itse: Tyllisalushame, hame jossa kaksi kerrosta ja yläosa josta tulee hameen kolmas kerros ja tietty asiaan kuuluva esiliina. Peruukin tein myös itse.

Kuvia juhlijoista.

Hauskaa oli. Pojat saunoivat ja myö tytöt kaunistauduttiin. Pelejä pelasivat useampaakin sorttia, kuten wii:llä ja kimblellä. =D Baarissakin moni oli asuineen, itse tyydyin sotkujen siivoamiseen, petien laittoon ja sohva telkka yhdistelmään. Yöpyjiä oli jotain kymmenkunta. Molemmat makkarit varattu ja eteisen ja keittiön lattiakin sai yöpyjän. Pelkäsin oksennus haittoja, mutta nää vieraat oli juoneet ihan siistiin kuntoon ittesä. =D Vain punaviinitahra oli tullut kun ulostautuivat baariin. Kyllä sitä oli krapulaa kulemma löytynyt..

Koristeista kohtapuoliin kuvia. Kannattaa katsoa, oma tekemiä luvassa. Ja ihan hienoja vaikka itsesanonkin =D