Pitäähän se aloittaa ajoissa. =D

Mie mietin semmoisia myrkkypulloja tai jotain vastaavaa. Pitää kirppareita kiertäessä ettiä vähän erikoisempia pulloja. Laput voisi tehdä itse tai katsoa mitä netti tarjoaa... Ite tehtynä ehkä jotain tän tyylistä: Ettii jonkin oikein kivan fontin, kirjottaa ja tulostaa paperille ja sitten jotenkin käsittelee sen paperin että näyttää vanhalta ja sitten vaan liimaisi pulloon.

 

Olisi kiva kokeilla askarrella luurangon kättä. Rautalankaa ja sitten jotain savea(vai mitä se nyt olikaan) laittaisi siihen päälle ja maalaisi. Ohje mulla oli tallessa kirjanmerkeissä, mutta eipä oo enää -.- Olisi kiva ekstra hautausmaalle.

Mun piti tehdä yhdelle meidän valkoisista seinistä semmoinen iso lepakko parvi lentämässä, mutta enpä sitten kerinnyt. PItää joku päivä käydä tuolla tiimarin varastomyymälässä jos siellä olisi sitä halpaa mustaa kartonkia =)

Jäi muuten ihan sikana noita koristeita tänä vuonna laittamatta. Useita seittejä, mun hiiri+hiirenkolo koristeet ja mun ekat kartonkiset kurpitsa koristeet ei olleet tuolla laatikossa. =( Missä ne on? Onko joku pöllinyt ne?