Vihaan draama ja romanttisia elokuvia, varsinkin romanttisiakomedioita. Kauhu ja fiktio/fantasia/seikkailu leffat ovat lähellä sydäntä. EN kaipaa elokuvia jotka ovat liian todentuntuisia, jos haluan elämän tuntuista, löydän sitä ulkoa tai facebookista. =D Kunnon leffa on semmoinen joka on out of this world ja pääsen eläytymään ihan toiseen maailmaan..
Ja tämä leffa on juuri semmoinen.

Avatar : keräilijän pidennetty versio vaihtoehtoisella alulla (blue-ray)

Laitettiin telkka tohon sohvapöydälle, ehkä noin 1,5metrin päähän. =D En haluaisi ostaa enää ikinä muita leffoja kuin noita blue-raytä.. ihan mahtava kuva.. ja ei ollut ollenkaan virhe laittaa telkkaa noin lähelle.
Avatar on ehkä yksi parhaimpia leffoja mikä löytyy meidän leffahyllystä. Rakastan <3 ja olen nähnyt sen jo monesti. 
Pidennetty versio oli loistava. Osa uusista kohdista selvensi ja ei ollut yhtään ylimääräisinä/liikaa. 

Elokuva on visuaalisesti loistavaa katottavaa. Käytiin kattomassa tää ihan leffateatterissakin 3D:nä ja se oli ihan uskomaton kokemus. Tais kyllä olla eka 3D leffaakin, mutta... =D Tarinasta tykkään, kyllä joka leffassa pitää vähintään yksi kusipää olla. Joidenkin mielestä tarina oli muka niin ennalta arvattava. Vihaan ihmisiä jotka puhuvat,että leffa on ennalta arvattava! Jotkut leffat vaan ovat sitä(kuten benjamin button, syntyy vanhana ja kas kummaa/ennalta arvattava..kuolee vauvana)! Myös ihmiset jotka eivät pidä fantasia/keksityt tarinat leffoista ja ovat draama/todellisuuden tuntuisien leffojen ystäviä ja menevät katsomaan tämmöisiä leffoja ja sitten haukkuvat kun oli niin paska leffa, ärsyttävät. Älkää katsoko jos ne jo alunperin tökkivät. 
 
Ainoa asia joka Avatarissa ärsyttää on Jurassic Parkista otetut hirmupetojen äänet. Ei voinu keksiä ihan uusia ääniä? Tosin onhan noita Jurassic Parkin ääniä kuultu muissakin leffoissa. Avatar kuitenkin iso spektaakkeli ja ei voitu muutamaa uutta ääntä keksiä? =D
 
Annan Avatarille täydet 10 pistettä. Voisin katsoa tän heti tänään uudestaan! =D
Joonas nauroi kun sanoin, että kun kasvan isoksi, musta tulee Navi..