Joulu se siinä ohitse kiiti. =) Jos sitä muutaman rivin raapustelisi siitä. Siivoilut ja ruoat tein ite. Ja ruoat väänsin niin, että tarvi vaan nostaa pöytään ja vähän lämmittää aattona.

Aattona olla möllötettiin ihan normaalisti Ainon päikkäreitten loppuun. Ja sitten pukeuduttiin. Otettiin vähän välipalaa ja odotettiin että saisi alkaa lattaa Jouluateriaa.. Ja syötiin siinä 16:30-17:00 aikoihin. Ainolle ei kelvannut joulupöperöt joten sai sitten ihan oman ruoan..

Joulupukki(eli Joonas) tuli siinä kuuden maissa ja kyllä myö oltii oltu kilttejä. =)

Ainon saalis

Ja sisältö

Simpsons nuket ja vauva nukke oli Ainon mieleen. Myös Hello Kitty keittiö, rattaat ja nuken sänky oli tykkäämisen arvoisia.  Muita lahjoja Hello kitty aterimia, vaatteita, duplo legoja, hello kitty pyyhe, hello kitty kosmetiikkapussi, villa sukat, kirja, cd...

Minä sain Avatar keräilijä boksin, Dirty dance blue-rayn, vaaleanpunaisen apina pyjaman,  karkkia 8), lapaset, kaulaliina, askelmittari, muumi Rakkaus syvälautanen <3 hierontalahjakortteja..

isukki sai karvatrimmerin, simpsons 20kauden boksin, night at the museum 1 & 2 dvd, kuulokkeet, kylpytakin, narnia kirjan jossa kaikki osat ja ison läjän karkkia, ja oluttakin. 

Aino innostui leikkimään normaalia pitempään eikä me sitten raaskittu lopettaa leikkejä kesken. Niin innoissaan kun oli =)

Joulupäivänä kävästiin mun porukoilla ja siellä oli isomummoa, tätiä ja serkkupoikaa. Aino mummollakin käytiin. =)

Sunnuntaina sitten kuleskeltiin pyjamat päällä koko päivän.